Vores kernekompetence

Fremstilling af effektive, stærke og holdbare værktøjer til stansning og bukning af metalemner fra henholdsvis metalbånd og tråd - alt fra coil.Vi producerer dele i høj kvalitet og vi er den naturlige partner, når der stilles store krav til samarbejde. F.eks. inden for bilindustrien. 

Vores værdier

Team-ånd

I vores firma arbejder mennesker med individuelle personligheder og med forskellige faglige kompetencer sammen i en venlig og behagelig atmosfære. Gennem udveksling af viden og ressourcer såvel som nødvendig motivation og support, løser vi kommende opgaver sammen. Alt sammen med henblik på at opnå de fastsatte mål, del-succes ´er og vækst ved udfordringer.

Respekt

I vores kommunikation fokuserer vi på åbenhed, ærlighed og fair, venlig og troværdige aftaler. Dette gælder både for vores medarbejdere, hvor vi behandler vores kollegaer med eftertanke og respekt, og eksternt ligeså i mødet med vores kunder og leverandører.

Ansvarlighed

Vi tager beslutninger på basis af velfunderede evalueringer. Vi tager ansvarlighed for resultaterne af vores handlinger. Vi anerkender vores resultater for at skabe ny motivation, men også fra vores fejl, fra hvilke vi lærer. Tage chancer, opnå succes og transformere tidligere fejl til fremtidige muligheder med kompetent analyse – dette er hvordan vi tager ansvar, individuelt og som team.

Integritet

Gensidig tillid er baseret på overholdte aftaler og resulterer i ærlig og fair udveksling. Med dette mind-set, er vi åbne og forstående overfor vores kollegaer og partnere. Kendsgerninger tæller for vores handlinger og former deres basis, men rygter har ingen værdi.

Innovation

Med kreativitet og nysgerrig tænkning opdager vi mulighederne som styrker os og som vil fortsætte med at drive os fremad i fremtiden. Vi genererer muligheder fra idéer og drager fordele af forandringer. Med et fleksibelt og åbent sind, insisterer vi ikke på regler, men spørger os selv hver dag, hvordan udfordringer skal takles endnu bedre og mere effektivt i fremtiden. Tiden er foranderlig – og vi finder løsninger og svar!


Complex components in high quality - high quality in large series - large series delivered on time!