Quality Management - Kvalitetsbevidsthed

Kvalitet er den målbare overensstemmelse mellem kundens krav, vores leverandørers og vores egne krav og dermed garantien for en gensidig
succes. Målrettede nøgletal er vores målestok og hjælper os med at udføre en 0-fejl-filosofi. Vi ser ikke kvalitet som et mål, men nærmere som en process der aldrig slutter. Derfor arbejder vi konstant på at forbedre vores kvalitetsstyringssystem. Succes betyder, at begejstre kunder ved at overgå deres forventninger. Vi tildeler vores medarbejdere resultatet som opnås ved fælles handling.

Produktion til bilindustrien

Vi er certificeret i henhold til IATF16949:2016, fordi at vi i stor udstrækning er underleverandør til bilindustrien. Denne branche stiller store krav til vores organisation, kvalitet, leveringssikkerhed og -fleksibilitet. Det forventer vi også, at du som kunde gør.
Vi vil gerne være din virksomheds samarbejdspartner og dermed også den sikre og pålidelige leverandør i din virksomheds supply-chain.

Certificeringer

CEFEG GmbH er certificeret i henhold til:

  • ISO9001:2015
  • ISO14001:2015
  • IATF 16949:2016
Vi har en særdeles effektiv og velfungerende kvalitetsafdeling, hvor der konstant optimeres på procedurer m.m., og vi har high-tech kontrolmålings værktøjer som f.eks. i 3D.

Complex components in high quality - high quality in large series - large series delivered on time!