Stansning og bukning

Stans og buk fra bånd

Specifikke former, præcision og de højeste krav – vi ved, hvad der tæller, når det kommer til stansedele. Med hjælp fra moderne BIHLER- og presseteknologi, er vi ikke kun i stand til at producere pålidelige produkter i store serier, men opnår også maksimal effektivitet i mindre serier.

Bukning af tråd i unikke former

Vi producerer trådfjedre i henhold til Deres specifikke krav og med højeste præcision. På denne måde er vi repræsenteret i mange industrier, som for eksempel kontaktfjedre til elektronikindustrien, som montagebeslag til elektro-industrien, som komponenter til fittings, varmesystemer og montagegrupper med plastic, i automobilindustrien som elementer til kalecher, og til mekanisk fremstillingsindustri såvel som konstruktion/ produktion af vinduer og døre.

Fladformsfjedre

Disse produkter fremstilles på moderne CNC-styrede automatisk standse- og bukke maskiner og presser fra BIHLER OG Minster. Disse produceres til automobilindustrien, elektroindustrien, møbelproduktion, stålindustrien og til industrien inden for fittings. Specialløsninger er ikke et problem for CEFEG GmbH.

Brancher

Automobil-Industrien

Vi er certificeret i henhold til IATF 16949 og producerer for anerkendte producenter inden for områderne elektriske køretøjer, interiør, elektronik til bilindustrien, elementer til håndtering af kalecher såvel som sikkerhedsteknologi.

Bygnings-Industrien

Vi tilbyder individuelle løsninger til netop Deres specifikke projekt – fra forstærkninger i vejkonstruktioner videre til komponenter i lukkemekanismer. Hvad enten der kræves specialmaterialer eller om der er krav til specielle overflader, så har vi altid den rigtige partner. Dette er den eneste måde vi kan tilbyde Dem netop den fleksibilitet og sikkerhed, som svarer til Deres behov.

Electronik-Industrien

Vi står for præcision ned til den mindste detalje og producerer kontakter fremstillet af tråd og metalbånd, presninger for ledere og shunt lavet af tribånd op til komplekse samlinger på vores moderne maskiner. Har du brug for prototyper eller små og store serier som bulk varer, som båndede varer eller pakket i blister bånd? Intet problem for os. Vi har altid den rigtige partner til en specifik overfladebehandling.

Elektroteknik

Vi er en producent af individuelle produkter i henhold til kundens specifikationer, med en moderne maskinpark og bidrager med hjælp lige fra udviklingsfasen frem til serieproduktion. Vi fremstiller for eksempel samleskinner for afbryderskabe, klips til samlere, komponenter til lamper, måleinstrumenter og fatninger, batterikontakter til hovedtelefoner og bælteklips til mikrofon transpondere. Ydermere yder vi services som gevindskæring, svejsning, montage af sammensatte komponenter og specifikke overfladebehandlinger via vores kompetente partnere.

Fritid | Sport | Husholdning

Moderne applikationer kræver moderne teknik. Dette er præcist hvad vi kan tilbyde Dem med vores innovative maskinpark. Produktionen fra tråd og stålbånd kan derfor udføres effektivt i både mindre og store serier. Via investeringer i ny teknologi har vi kapacitet til rådighed, så vi kan reagere fleksibelt og endda i forhold til kortsigtede sæsonmæssige ønsker.

VVS og Klimateknologi

Vores specifikke fjedre og fikseringskomponenter, så vel som vores montagegrupper anvendes til holdbare løsninger indenfor sanitet, varme og aircondition teknologi. Med vores komponenter sikrer vi enkle samlinger, holdbare forbindelser og applikationer med lang holdbarhed.

Plast- og kunststofindustri

Med vores hybrid-produkter af metal og plastik, kan vi tilbyde nye og innovative muligheder til produktdesign. Styrken i metaller i kombination med fleksibiliteten i plastik muliggør funktions- og omkostningsoptimerede løsninger. Disse løsninger findes inden for områder som letvægtskonstruktioner, optimering af støj og funktionalitet, såvel som forbedring af udseende, sikkerhed og komfort. Vi fremstiller produkter af stor varietet til kunder inden for plast-fremstillings industrien, så som spiralfjedre med konstant kraft.

Maskinkonstruktion

Vores know-how og state-of-the-art teknologi er hjørnesten for præcise, holdbare og sikre komponenter. Vi producerer individuelle emner fremstillet af tråd eller båndstål til Dem, som passer præcist in I Deres individuelle projekt og kan producers effektivt in små såvel som store serier.

Medicinalindustri

Vi står for præcision og pålidelighed. Med mange års know-how og moderne produktionsteknologi producerer vi Deres individuelle løsning – fra prototype til serieproduktion. Vores erfaring indenfor medicinal-teknologien ses, for eksempel, indenfor komponenter til doseringsapparater eller i forbindelse med fastgørelseselementer i proteser.

Møbelindustri

Vi fremstiller individuelle komponenter til møbelindustrien. Komponenter fra tråd eller metalbånd for eksempel til skuffer, højde-justering af borde eller til fastgørelse af lamper. Vi sikrer at funktionaliteten af møblerne garanteret. Med baggrund i høj kvalitet og stor præcision på vores produkter, er selv synlige komponenter intet problem – selv med farvede overfladebehandlinger.

Erhvervskøretøjer

Vi specialfremstiller kundespecifikke komponenter til Deres individuelle køretøjer og, takket være moderne NC-teknologi, også effektivt i små serier. Hvad enten det drejer sig om sikkerhedsteknologi eller interiør, kan De drage fordel af vores know-how i automobil-industrien og af sikkerheden i vores produkter.

Låse | Fittings | Armatur

Låse, fittings og armaturer fordrer de rigtige materialer, specielle overfladebehandlinger og holdbare komponenter. Med baggrund i vores know-how og langvarige samarbejdspartnere kan vi tilbyde Dem alt dette. Hvad enten det drejer sig om komponenter til lukkemekanismer til vinduer, beslag for rør, rustbestandige komponenter eller individuelle løsninger til kundespecifikke produkter, så er vi Deres troværdige partner.

Et ekspempel

Micro Power Quadlocks

Ovenfor ses en strimmel af færdigproducerede Micro Power Quadlocks som anvendes som terminal-stik i automobilindustrien. Stikket består af 2 materialer, som sammenføjes og håndteres fuld automatiseret

Bihler GRM-NC

Med den servostyrede GRM-NC stanse og bukkemaskine producerer vi, med høj fleksibilitet og produktivitet, både traditionelle stansedele/ bukkedele og trådbøjningsdele samt komplekse avancerede komponenter. Få fordel af meget hurtig værktøjsskift, efterspørgselsorienteret håndtering selv af de mindste batchstørrelser og førsteklasses produktkvalitet.

Noxon SWS 818 med 6-8 spoler

Du har mulighed for at få leveret dine emner oprullet og emballeret. Klar til direkte brug i din automatiserede produktion.


Complex components in high quality - high quality in large series - large series delivered on time!